HS: Selvä enemmistö suomalaisia ei kannata Erdoganin Turkin myötäilyä Natoon pääsemiseksi

Hesari teki mielipidekyselyn Natosta ja siinä kävi ilmi, että suomalaisista 70 % ei kannata luopumista omista periaatteistamme tai muuttaa lainsäädäntöä Turkin diktaattori Erdoganin saneluiden perusteella. Olen tästä aivan samaa mieltä enemmistön suomalaisia kanssa.

Emme voi alkaa mielistellä Suomessa diktatuurista hallitsijaa, vaan Turkki saa väistyä tieltämme jos näin on pakko käydä. Ulkopoliittisen johtomme kieli keskellä suuta varoen lausutut Turkki kommentit julkisuudessa eivät ole vakuuttaneet ainakaan minua. Turkista käsin ei aleta vaikuttaa meidän suomalaisten itsemääräämisoikeuksiin ja periaatteisiimme pohjoismaisena sivistysvaltiona.

Natoon haluaa silti jo ennätysmäärä suomalaisia samaisen Hesarin kansalaiskyselyn mukaan ja nyt Nato-jäsenyyden kannatusprosentti on jo 79%.

Lähde Hesarin Nato kansalaiskyselyyn:

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008903207.html

+9
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu