HS: Vornanen paininut yökerhossa ennen ampumistilannetta

Hesarin tuoreiden tietojen mukaan Vornanenhan oli vain paininut teinityttöjen suosiosta ja ilta jatkui vielä painitilanteen jälkeenkin.

Kyseinen tieto ei viittaa depressiiviseen mielentilaan, joten arvoituksena on edelleen Timo Vornasen kahden viikon sairausloman syy vai onko morkkis pahentunut masennukseksi sittenkin. Vaikuttaa siltä, että Vornanen ei voi mennä diagnoosien taakse piiloon selittäen käyttäytymistään, kuten aseenkantamista helsinkiläisessä yökerhossa.

Itse pidän tätä Vornasen tapausta jo hieman tragikoomisena ja todennäköisesti varjelus pelasti varmaan suuremmat vahingot. En silti pidä tapausta vähäpätöisenä, vaan tässä on oikeasti mietinnän paikka eduskunnassa, että pitäisikö myös kansanedustajien kulkea metallinilmaisimen kautta jne.

Hesarin illan artikkeli:

Silminnäkijät kertovat HS:lle: Kansanedustaja Timo Vornanen riiteli baarissa miehen kanssa naisten vieressä istumisesta, edelsi ampumistilannetta – Politiikka | HS.fi

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 46-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu