Huijauksen uhrina ei ole mitään hävettävää!

Tuore selfiekuvani 20.11.2021 mun työskentelynurkkauksesta. :)

Tori.fi palvelussa oli outo huijausyritys, kun kauppaan siellä tavaraa ja WhatsApp -palvelussa joku kyseli lautasiani. Sitten se meni oudoksi, kun mun olisi tarvinnut antaa Visa Electron pankkikorttitiedot jonkin sovelluksen kautta eli mun olisi pitänyt maksaa vaikka itse olen kauppaaja! Onneksi en ollut enempää väsyneenä, kun olisin hyvin voinut haksahtaa huijaukseen.

Huijatuille on turha naureskella, koska kuka tahansa voi tulla huijatuksi elämässä lähinnä just rahallisesti tai sosiaalisesti.

+4
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu