Hurraa Orpon hallitus ja SDP kiittää

Hurraa huutoja Orpon ja Purran hallitus saa toki edelleen niiltä suomalaisilta, joilla on hyvä toimeentulotaso ja rahaa pankissa.

Ja toki oikeistopopulistinen propaganda pitää edelleen monia kurjuudessa eläviä suomalaisia otteessa, koska pääministeri Orpo on onnistunut pelottelemaan oletettavasti jopa köyhyydessä eläviä suomalaisia taakseen.

Tosiasia on silti se, että Orpon politiikalle on vaihtoehto ja se on lähinnä SDP! Suomessa asuu viisas kansa, vaikka perussuomalaisten riveissä ilmeisesti jopa väheksytään suomalaisten kykyä muodostaa poliittisia mielipiteitä, etenkin kun ne eroavat vallassa olevien perussuomalaisten mielipiteistä.

Olen politiikkaa melko aktiivisesti seuraavana henkilönä vielä sitä mieltä, että Orpon hallitus pitää huolen raharikkaista ihan jo senkin takia, koska kokoomus on hyväosaisten suomalaisten etujärjestö ja kyllä se on kuvottavaa seurattavaa, kun näennäisesti yhteiskunnasta vähiten riippuvainen kansanryhmä tarvitsee valtapuolueen vaalimaan omia yhteiskunnallisia etujaan.

Eikä tässä ole vielä kaikki, kun perussuomalaiset ovat uskotelleet olevan köyhän asialla, mutta sehän on ollut vedätystä ja hymyssä suin leikataan saksilla köyhien ostovoimaa samalla näivettäen koko Suomen kansantalouden.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 46-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu