Julkisen sektorin konttoriväki heti työn tuottavuusarvioon!

Onko arvioitu koskaan veronmaksajien rahoilla palkattujen johtavien virkamiesten ja muun julkisrahoitteisen konttoriväen työtehoa?

Olisi veronmaksajien ja kaikkien suomalaisten etu, että julkisen sektorin työn tuottavuutta alettaisiin oikeasti tarkastella. Lisäksi kaikki poliittiset palkkiovirat Sitrassa ja työelämäprofessuurit pitäisi laittaa erityiseen tarkasteluun samanaikaisesti, kun työttömiä potkitaan päihin.

Työelämässä epäkelvoiksi leimatuilla työttömillä näet työllistymisnäkymät ovat liki olemattomat. Työelämä eriarvoistaa suomalaisia, vaikka työpaikka on etuoikeus, niin nykyään harva duunari pystyy pitämään erikoista elintasoa ja kokonaan toinen asia tosiaan on vielä työelämän hylkimät hylkiöt, vaikka yleisesti puhutaan työvoimapulasta.

Resepti jolla Suomi voisi vielä pärjätä on semmoinen, että julkisen sektorin johtoporukka työn tuottavuusarvioon ja kaikille töihin kykeneville suomalaisille on löydyttävä palkkatöitä!

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu