Juopottelevat herra päätoimittajat?

Ei ole kulunut montaa kuukautta Hesarin nyt jo entisen päätoimittaja Kaius Niemen juopotteluiltaa seuranneesta irtisanoutumisesta ”yhteisymmärryksessä” Helsingin Sanomien hallituksen kanssa.

Nyt on ilmeisesti paljastunut uusi julkikännäilevä päätoimittaja, kun Aamulehden edelleen virkaatekevä päätoimittaja Jussi Tuulensuu on ollut ylioppilaiden kanssa bailaamassa Tampereella viime lauantai-iltana.

Pitäisikö nyt kaikkien päätoimittajien olla naisia, jotta kännisekoilut minimoidaan, koska ilmeisesti suomalaisten miesten tyypillinen käyttäytymistapa juopotellessa menee usein överiksi?

Jotenkin tuntuu jopa irvokkaalta, että aikamme herkkähipiäisten moralistisessa yhteiskunnassa lehdistössä on tai on ollut päätoimittajatasolla juopottelevia setämiehiä.

Kaiketi päätoimittaja Tuulensuun juopumuksesta ei ole mediassa vielä mitään hiiskuttu, mutta itse pidän melko varmana käynnissä olevan mediamylläkän syynä juuri kännisekoilua, koska pelkkä poliittinen puhe tuskin herättäisi tällaista kohua.

 

Iltalehden juttu aiheesta:

”Iltalehden useista lähteistä saamien tietojen mukaan Aamulehden päätoimittajan Jussi Tuulensuun käytös ainejärjestö Vostokin vuosijuhlissa on herättänyt kiivasta keskustelua.”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f113ec10-8f26-4673-b022-68921a51419e

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu