Jussi Halla-aho flirttailee rasististen kannattajiensa kanssa Twitter-lyhytviestipalvelussa!

Uusi Suomi uutisjuttu aiheesta:

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/jussi-halla-ahon-twitter-heitto-narkastyttaa-vaitan-etta-muissa-pohjoismaissa-tallainen-johtaisi-eroon-tai-julkiseen-anteeksipyyntoon/40794376-370d-4efb-a5fe-f5825e9e873f

 

Perussuomalaisten Jussi Halla-ahon on pakko flirttailla rasististen puolueensa kannattajien kanssa. Mielestäni on tärkeää, että maahanmuuttokriittiset ja rasistiset mietteet ohjautuvat jonnekin poliittisella kartalla, koska emme voi kieltolakien pohjalta poistaa rasismia keskuudestamme vallitsevassa yhteiskunnallisessa tilanteessa.

Itse en näe maahanmuuttokritiikissä mitään pahaa, koska monien jopa Suomessa syntyneiden suomalaisten asioissa on korjattavaa. Maahanmuuttokritiikkiä tarvitaan ja sitä tulee jatkossakin niin kauan kuin etenkin suomalaisen lasten ja nuorison asioiden poliittinen hoito törkeällä tavalla laiminlyödään! Vallankahvassa olevat ’rajat auki’ poliittinen konsensus on kaukana isänmaallisuudesta ja yhteiskuntavastuusta! Maahanmuuttokritiikki kuuluu poliittiseen keskusteluun ja sillä sipuli!

KimmoHoikkala

Olen 42-vuotias kahden koululaisen yhteishuoltaja ja asun Oulussa. Kotoisin olen Pirkkalasta ja olen asunut myös Tampereella. Työkokemukseni on pääasiassa metalliteollisuudesta kuumasinkityslaitoksen töistä. Opintoja minulla on lähinnä tekniikan ylioppilaana 2000-luvun vaihteesta Tampereen teknilliseltä yliopistolta. Olen tällä hetkellä lähinnä vapaaehtoinen mielenterveyden kokemusasiantuntija sosiaalisen median keskusteluissa. Toimeentuloni saan työkyvyttömyyseläkkeellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu