Keskustan ministeri Mika Lintilän kulukorvausviinat ja ynnä muuta juttua

Miksi keskusta ajaa kaksilla rattailla tai siunaa kaksinaismoralistisen politiikan? Otaksun keskustapuolueen ydinkannattajaryhmän koostuvan uskonnollisista suomalaisista, jotka haluavat pitää kiinni Jumalan terveestä. Miten sitten voi olla mahdollista, että keskustapuolueella on veronmaksajien rahoilla viinakaappiaan täyttävä ministeri.

Tänään keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko lausui julkisesti puolestaan suuren paljastuksen, että nykyinen viisikkohallitus ei voi jatkaa tämän vaalikauden jälkeen. Itsekään en pidä nykyisen hallituskoalition jatkumista mitenkään mahdollisena näin politiikan seuraajan näkökulmasta. Kertoohan gallupit tylyä kieltä kes-kusta-puolueen kannatuksen pysyvästä alenemisesta keskisuurten puolueiden taistoon, jonka virallisen tuloksen näemme heti huhtikuun alussa.

Itse ennustan keskustan romahtavan jopa alle vihreiden ja vasemmistoliiton kannatuksen, koska keskustan vetovoima ei välttämättä enää pidä edes puolueen ydinkannattajaryhmässä. Jos jotain positiivista keskustasta on sanottava, niin Annika Saarikko on hyvä väittelyissä, mutta itselleni hänen konservatiivinen tukiaispolitiikka arvomaailmansa on pääasiassa ristiriidassa oman poliittisen ajatteluni kanssa.

 

Ps. Syylliset keskustan vaalitappioon löytyvät lähinnä tässä kirjoituksessa mainituista henkilöistä ja Juha Sipilästä. Olisipa elinkeinoministeri Mika Lintilä heti tunnustanut lähettäneensä Marin & Mäkynen meemiviestinsä pienessä pöhnässä, mutta siihen ei keskustalaisen miehen kantti tälläkään kertaa riittänyt.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu