Kohteleeko media tasapuolisesti rikokseen syyllistyneitä poliitikkoja?

Aurinko nousee tänään vappupäivänäkin kaikesta huolimatta. :) (kuva parvekkeeltani 01.05.2024)

Haluan uskoa, että suomalainen media on tasapuolinen rikokseen syyllistyneitä poliitikkoja kohtaan.

Median pitää ottaa silti tietenkin huomioon poliitikon vaikutusvalta ja medianäkyvyys ennen rikosepäilyjä.

Kansanedustajan tasosta ei enää paljon korkeammalla tasolla voi poliittisessa mielessä tehdä rikoksia.

Pieni epäilys itselläni kuitenkin on mediatoimijoita kohtaan. Epäilen nimittäin mediakohun olevan paljon suurempi kuin perussuomalaisten kansanedustajan kohdalla, jos joku vasemmistolainen kansanedustaja olisi ammuskellut keskellä Helsinkiä.

Lieneekö edelliseen syynä perusolettama, jonka mukaan perussuomalaisilta kansanedustajilta voi odottaakin hieman törttöilyä. Onhan punakapinasta tai paremminkin Suomen sisällissodasta kulunut jo yli 100 vuotta, jonka jälkeen vasemmistolaisuuteen on aina vain enemmän liitetty aseeton rauhanaate.

Todellakin voi olla mahdollista, että media jo hieman ehkä osasi odottaa perussuomalaisilta jälleen potentiaalisia jokseenkin odottamattomia tapahtumia ja jäikö tapahtumat nyt tähän Vornasen tapaukseen, niin sen tulevaisuus näyttää.

Demari, vihreä tai vasemmistolainen ampuja oltaisiin todennäköisesti jo liki lynkattu perussuomalaisten toimesta median palstoilla, kun puolestaan heidän ikioma ammuskelija vaikuttaa nauttivan edelleen monien riviperussuomalaisten ymmärrystä ja jopa kannatusta.

Kaiketi suomalainen media on melko tasapuolinen erilaisten puolueiden poliitikkoja kohtaan, vaikka pieni epäilys tässä itselläni on, että onkohan vasemmiston puolella median mielestä jo liiankin kunnollista väkeä?

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 46-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu