Kokoomus on paremman väestövähemmistön etujärjestö!

Saamme usein lukea täällä Uusi Suomi blogeissakin kokoomuslaisten kirjoituksia, joiden mukaan suomalainen duunari ja köyhälistö ovat kansantaloudellisia rasitteita. Siinä samalla kokoomuslainen unohtaa oman merkityksensä yhteiskunnan yksittäisenä jäsenenä. Toisaalta en sano sitä, etteikö valtiolla ja kunnissa voisi joissain menoluokissa olla kustannussäästöpyrkimyksiä enemmänkin, koska julkinen sektorihan törsää käytännössä sen, jonka vientiteollisuutemme meille tienaa yhteiskunnallisesti.

Muistan sanoneeni kerran jokin vuosi sitten käsipäivää demarikansanedustaja silloiselle sdp:n puheenjohtaja Antti Rinteelle Oulun Rotuaarin aukiolla sanoen samalla, että kokoomus totisesti on parempiosaisen kansan etujärjestö. Siihen aikaan mediassa arvosteltiin rankasti pienen ja köyhän kansalaisen sekä duunarien asian puolustajia, eikä meno näytä muuttuneen koronankaan jälkeisessä todellisuudessa.

Nyt ilmeisesti olemme menossa kuntavaalien aikaan samanlaiseen yhteiskunnalliseen paatokseen kokoomuslaisten agitaattorien toimesta. Realiteetti on se, että pohjoismaisessa sivistysvaltiossa ei voi olla kansantaloudellisesti rasittavia kansalaisia yhtään etenkään köyhien joukossa, koska yhteiskunnan velvollisuus on elättää meidät kaikki ja kaikenlaiset suomalaiset!

Toivottavasti kokoomuslaiset keskittyvät hieman järkevämpään näkemystensä viljelyyn, koska kokoomuslainen omaan napaan tuijottaminen voi hajottaa meidän koko yhteiskunnallista struktuuria, vaikka olinhan presidentti Sauli Niinistökin aikoinaan rukkasmainoksessa työväen presidentti kampanjoidessaan kokoomuslaisena ehdokkaana demaripresidentti Tarja Halosta vastaan. Vastakkainasettelun aika luulisi olevan jo ohi yhteiskunnallisesti, vaikka peli jatkuu kokoomuslaisten taholta yhteiskunnallista polarisaatiokehitystä lisäten. Odotan jo seuraavia kokoomuslaisia Puheenvuoroja otsakkein:

  1. Onko synti menestyä?
  2. Verot alas ja ostovoima ylös!
  3. Kateus – tuo ehtymätön sosialistien voimavara!

Ps. Pohdin mielessäni tätä kirjoitustani ennen syitä ylipäätään käydä yhteiskunnallista keskustelua, enkä oikein keksinyt muita syitä kuin puolustaa oman kansanryhmäni etuja ja tuoda julkisesti esille erilaisia kantoja vallitsevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Minulla ei tee tiukkaa tunnustaa poliittisesti ideologialtaan aivan päinvastaisen kansalaisen mielipiteitä joskus myös oikeanlaisiksi, vaikka nyt otin tässä yllä kantaa lähinnä hieman kriittisemmin juuri kokoomuslaista fyffe- tai talouspainotuksia kohtaan. Toki julkinen keskustelu on minulle paljolti myös ajanvietettä, koska en omaa poliittisia ambitioita, enkä valikoi edes lukemiani mediajulkaisuja joitakin vihapäisesti stalkaten, vaan voin katsoa minkä tahansa kirjoittajan kirjoituksen otsakkeen perusteella.

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna -78 ja ollut toistaiseksi voimassa olevalla työkyvyttömyyseläkkeellä vaikean mielenterveydellisen häiriön takia vuodesta 2008 saakka. Saan psykoosialttiuteeni lääkinnällistä hoitoa. Elämäni on silti edelleen ajoittain tuskallista, mutta iloa elämääni tuo lähinnä kaksi koululaisikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä asti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu