Kokoomuslaisten uusi uljas luokkayhteiskunta 2.0

Kokoomuksen koventunut retoriikka taloutta kohtaan toteutuu Orpon hallituksen politiikassa. Katsoin juuri Yle A-Studion keskustelua, jossa olivat keskustelemassa eduskunnan ryhmäpuheenjohtajat kokoomuksen Matias Marttinen ja demarien Tytti Tuppurainen.

Kyllä Marttinen osoitti hyvin toteen nykyisen kokoomuslaisen poliittisen agendan, jolloin halutaan tuloeroja kasvattaa ja luokkayhteiskunta tekee entistä voimallisemmin tuloaan. Köyhiä rangaistaan työttömyydestä tai pakotetaan työttömät nälkäpalkkatöihin.

Milloin valtaosa suomalaisista vihdoin oikein herää todellisuuteen vai tyydymmekö kaikki köyhinä kohtaloomme? Tietenkin pahentuvalla köyhyydellä ja kurjuudella tulee olemaan lieveilmiöitä, eikä tässä suomalaisten paljon kaipaama turvallisuudentunne tuskin tulee ainakaan lisääntymään ja myös henkilökohtaisten tragedioiden määrä kasvanee sydämettömän hallituksen päätösten myötä.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 46-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu