Korona saavuttanee koko väestön!

On vain ajan kysymys, että milloin ”hirmupelottava” koronavirus saavuttaa koko väestön Suomessa. Ainoa keino yhteiskunnallisella päätöksenteolla on pidentää koronatapausten aikajännettä. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että melko rytinällä koronavirus menisi koko väestön läpi useimmiten vähäisin oirein.

Onneksi koululaiset jäävät joululomalle jo tiistaina, kun täällä Oulussa koronavirustartuntoja on käsittääkseni melko paljon kouluissa. Toisin sanoen kouluissa ei enää olla asetettu luokkia etäopetukseen koronavirustartunnoista huolimatta. Ollaanko koronalle tavallaan jo luovutettu Suomessa, sikäli kun yhteiskunta halutaan pitää avoimena ja luotetaan rokotteiden antamaan suojaan?

Terveyttä jouluksi kaikille kaikesta huolimatta!

Kimmo Hoikkala

(Kirjoittaja on työkyvyttömyyseläkeläinen ja itseoppinut virulogi eli laiskottelutaitoinen suomalainen mies.)

+1
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu