Koronaviruksen varjolla levitetään vaarallista terveysfasismia mediassa!

Pikaisesti median koronauutisia seuraava voi hyvin saada käsityksen, että koronarokote suojaa täydellisesti eikä rokotettuna voi joutua tehohoitoon.

Edellinen mediakäsitys vain ei pidä paikkaansa ja sen tietää varmaan hyvin myös HUS:n johtaja Markku Mäkijärvi, joka sanoo tuoreessa MTV3 uutisessa, että HUS:n alueella tehohoitoon on päätynyt yksittäisiä koronarokotettuja kansalaisia, vaikka tehohoidossa on yhteensäkin vain 18 koronapotilasta.

Osa sairaalahoidossa olevista koronapotilaista on käsittääkseni kuitenkin jopa kaksi kertaa rokotettuja ja pitäisikö terveysfasismia soveltaa myös muille lääketieteen osa-alueille, jos se voidaan kansanterveydellisesti perustella?

Omana perusteena pakkorokotuksia vastaan on juuri tämä seikka, että koronarokote ei anna absoluuttista suojaa koronavirustautia kohtaan on ja lisäksi kuolin-% on melko marginaalinen todettujen tautitapausten joukossa.

Vielä pitää vähän kehuakin koronapolitiikkaa, että koronapassikäytäntö on hyvä, vaikka itse en ole sitä vielä tarvinnut. Yhteiskunnallista toimintaa ei voi myöskään rajoittaa enää kovin helpoin perustein, vaikka ilmeisesti tiukempia rajoitustoimia pitää miettiä jos koronavirustautipotilaat tosiaan täyttävät sairaalat.

Koronarokottamattomilla on 65+ ikäluokassa 9-kertainen riski kuolla koronavirustautiin kuin rokotetuilla eli koronarokotus ei ole absoluuttisen suojan antava, vaikka mediasta saakin sellaisen käsityksen. Toisaalta koronarokotteen antama suoja on verrattain hyvä kuitenkin. (lähde kuolleisuuslukuun: https://www.doh.wa.gov/Portals/1/Documents/1600/coronavirus/data-tables/421-010-CasesInNotFullyVaccinated.pdf)

Lähteet:

HUSin teho-osastoilla alkaa olla täyttä, Markku Mäkijärvi huolestunut koronatilanteesta – MTVuutiset.fi

+3
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu