Kuka pärjäsi parhaiten Ylen suuressa vaalikeskustelussa?

Mika Aaltolalla on ollut tähän mennessä hyviä näkemyksiä budjettipolitiikkaan, että sitä pitäisi tehdä pitkäjänteisemmällä tavalla kuin nyt on meininki politiikassa eli yli vaalikausien pitäisi talouspoliittisen linjan pitää.

Aaltola heitti myös hyvän kommentin Hjallis Harkimolle hänen vanhoista Venäjä-yhteyksistä ja Hjalliksella meinasi mennä hermot.

Hjallis puhui kyllä myös hyvin, että junaratainvestoinnit ovat mänttiä politiikkaa. Hjalliksen pointti on kyllä hyvä, että valtiontaloudessa pitäisi olla priorisointiperusteet.

Olli Rehn puhui hyvin kehitysyhteistyöstä, että pitäisi panostaa myös kehittyvien maiden omaan taloudelliseen omavaraisuuteen.

Tähän mennessä pääehdokkaista Stubb, Haavisto ja Halla-aho eivät oikein ole vielä päässeet mielestäni loistamaan, vaikka Alexander Stubb on esiintynyt arvokkaasti ja yllättävän diplomaattisestikin.

Jutta Urpilainen sai illan ainoat aplodit tähän mennessä, kun hän puhui Orpon hallituksen leikkauspolitiikkaa vastaan köyhien suomalaisten puolesta. Keskustelu jatkuu vielä..

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 46-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu