Microsoft Chat GPT on ylivoimainen juorukanava?

Microsoft Chat GPT perustunee suurelta osin mediatietojen käyttöön ja myös sosiaalisen median hyödyntämiseen. Kyseessä lienee muodolliselle pätevyydelle niiaava kokoamisohjelma, jossa lienee myös mukana inhimillinen elementti.

Olen käsittänyt, että Microsoftin perustaja Bill Gates on innokas LinkedIn käyttäjä, kuten on myös hänen ex-vaimonsa Melinda Gates.

Mikään ihmeentekijä ns. tekoälypohjainen Chat GPT ei taida kuitenkaan olla, vaan se palvoo olemassa olevia meriittejä, eikä niinkään ota kantaa tähän hetkeen saati tulevaisuuden skenaarioihin. Microsoft Chat GPT voitaisiin silti kehittää hyvin tehokkaasti, jos kyselyidentekijöiden määrä ja kysymykset lisääntyvät hyvin paljon.

Kysymällä jaamme kaikille hakukoneille juuri sitä tietoa, mikä meitä eniten maailmassa juuri sillä hetkellä kiehtoo. Epäilen Googlen pitävän pintansa myös hakukoneena, vaikka Microsoft Chat GPT antanee suuren tyydytyksen monille jo meritoituneille henkilöille, joista valtaosa saattaa patsastella myös LinkedIn yhteisön sivustoilla.

Herääkin kysymys, mitä lisäarvoa Chat GPT kenellekään sen käyttäjälle antaa vai onko kyseessä ainoastaan virallisia juoruja tarjoava some-palvelu?

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu