Milloin koronapassi edellyttää kolme rokoteannosta jne

Itselläni on kaksi koronarokotusta ja käsittääkseni koronapassini on edelleen voimassa.

Niin hullua aikaa elämme koronahysteerikkojen takia, että en ihmettelisi kolmannen ja niin edelleen koronarokotteiden vaatimista voimassaolevissa koronapasseissa.

Onko asiantuntijoilta ja kaikilta median piirissä kadonnut suhteellisuudentaju koronaviruksen kanssa? Silti tosiasia on se, että yhteiskunnalliset rajoitukset ja rokotekattavuus ovat säästäneet monen etenkin vanhuuseläkeläisen hengen.

Sitten tämä rokottamattomien syyllistäminen ja vainoaminen tuo mieleen 1930-luvulla olleet suuret vainot Neuvostoliitossa ja natsi-Saksassa, vaikkakaan kyse ei ole ainakaan vielä ollut koronarokottamattomien elämäntoteutumisen merkittävästä rajoittamisesta.

Lisäksi on tietty osa kansalaisia Suomessakin, joita ei voida edes rokottaa allergisten reaktioiden takia.

Kaiken kukkuraksi moni sairaalahoidossa ollut koronapotilas on tuplarokotettu.

Lääketehtaat kiittävät ja rahalla saa rokotteita eli ns. kehitysvaltioiden maailma kärsii koronastakin eniten.

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu