Missä viipyy mediakeskustelu ensi vuoden verotuksesta?

Olen jo kesästä asti ihmetellyt, että ensi vuoden verotusratkaisuista ei ole syntynyt vieläkään juuri mitään poliittista keskustelua.

Tarkoittaako tämä sitä, että Marinin hallituksen veropoliittinen linja on ansiotulojen osalta jättää veronalennukset tekemättä?

Omalla kohdallani tämä tarkoittaisi sitä, että mediassa paljon hehkutetusta eläkkeen jopa yli satasen kuukausikorotuksesta menisi veroa päälle 40 euroa!

Nyt tarvitaan hallitukselta veroporkkanoita antamaan toivoa etenkin pieneläkeläisille ja työväestölle! Olkaa hyvä ja ladatkaa veronkevennyspanokset pöytään ennen kuin liian myöhäistä.

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu