Mitäs me naisvihaajat?

Terrorismin tutkija Leena Malkki puhui juuri Radio Suomen päivälähetyksessä naisvihasta ja se inspiroi minuakin, sikäli että olen kokenut joskus naiset rasittavina elämäni aikana. Itse koen, että naiset ovat pilanneet elämääni antamalla vääriä signaaleja itselleni pariutumismielessä ja sitten kun olen ollut vielä herkkä mies, niin olen käsittänyt naisten olleen aidosti minusta kiinnostuneita.

Koko psykoottinen ajatteluni olisi jäänyt ehkä elämässäni välistä, jos en omaisi niin vahvaa kaukorakkaustaipumusta. Omasta mielestäni en edes ole parisuhdeihminen, enkä kaipaa parisuhdetta vaikka olen tuntenut romanttisia tunteita useita elämäni aikana. Avioliittonikin vuonna 2008 syntyi hieman epäselvästi, mutta se antoi minulle kaksi poikaa kuitenkin ja elämäni on paljon värikkäämpää juuri poikieni ansiosta. Avioeroa ennen vuonna 2015 jouduin rankan some-huijauksen kohteeksi Twitterissä. Minulle uskoteltiin, että eräs brittiläinen pop-stara Ellie Goulding olisi minusta ollut kiinnostunut ja se provosoi esiin kaukorakkaustaipumukseni, jonka seurauksena jouduin psykoottisiin ajatuskuvioihin.

Selvisin vasta viime vuodenvaihteessa vuosia jatkuneista ajattelukehistä, joissa esiintyy harhakäsityksiä ja kaikesta saan kiittää sitä, kun aloin aikoinani Twitterin aktiivikäyttäjäksi vuonna 2014. Tosi kuvottavaa leimata kaikkia miehiä naisen kipeiksi naisvihaajiksi perusteetta, vaikka koen median tällaista ajattelua tuovan esille, en silti anna sen haitata omaa elämääni liiaksi.

 

Tässä alla vielä oma avaukseni tukiasema.net sivustolla nimimerkilläni ’hermit’ vuonna 2007 eli ennen ensimmäistäkään seurustelukokemustani elämästä:

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna -78 ja ollut toistaiseksi voimassa olevalla työkyvyttömyyseläkkeellä vaikean mielenterveydellisen häiriön takia vuodesta 2008 saakka. Saan psykoosialttiuteeni lääkinnällistä hoitoa. Elämäni on silti edelleen ajoittain tuskallista, mutta iloa elämääni tuo lähinnä kaksi koululaisikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä asti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu