Olemme liki kaikki suomalaisessa yhteiskunnassa saamapuolella

Etenkin silloin olemme kaikki suomalaisessa yhteiskunnassa saamapuolella, jos ajatellaan vakaata yhteiskunnallista rakennetta ja pyrkimystä auttaa yhteiskunnallisesti avuntarvitsijoita, jotka eivät sen takia ala kapinaan ja se on ikään kuin tae yhteiskuntarauhasta.

Eläkeläiset ovat hyvä esimerkki nettosaajista myös omien tienestien suhteen!

Konkreettisesti saamapuolella on niin ikään valtaosa vanhaksi elävistä eläkeläisistä, koska vain harva eläkeläinen on maksanut yhtä paljon tel-maksuja kuin saa vanhuudenturvana eläkettä. Tosin tämä tilanne on vähitellen muuttumassa, koska nuorien ikäluokkien eläkekertymää jää pienemmäksi kuin vanhempien. Toisin sanoen tulevaisuudessa eläke voi olla reilusti alle 50 prosenttia viimeisten aikojen bruttotuloista.

Vakaa ja turvallinen yhteiskunta on riippuvainen sosiaalisista tulonsiirroista!

Yhteiskunta elättää meidät kaikki, eikä yhteiskunnan sisäisiä riippuvuussuhteita voi kukaan järki-suomalainen kiistää. Esimerkiksi taloudellisesti ostettu yhteiskunnallinen vakaus suosii liiketoimintaa ja muuta yrittäjyyttä sekä kiinteistöomaisuuden säilymistä suht ennallaan, jos ei jopa joillakin alueilla jopa kasvavana omaisuuslajina Suomessa.

Lopuksi, vielä kritiikkiä yllä esittämääni ajattelua kohtaan!

Toki kultalusikka suussa syntyneet suomalaiset usein näkevät asian niin, että he ovat nettomaksajia, mutta olisivatko todellakin ilman perittyjä miljoonia minkään tason nettomaksajia? Sitten vielä julkisesti rahoitetut virkamiehet ja sen alan alihankintaa tekevät kansalaiset ylpeilevät veroprosenteillaan!

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu