Olen kirjoittanut jo yhden kannattajakortin presidentinvaaleja ajatellen

Kirjoitin Pekka Haaviston valitsijayhdistyksen kannattajakortin viime tiistaina täällä Oulun keskustassa. Muuten en olisi välttämättä kirjoittanut kannattajakorttia, mutta kun näin sattumalta oululaisen vihreän Latekoe Lawsonin keräämässä nimiä kortteihin, niin ajattelin sitten kirjoittaa kortin itsekin.

Ehdokas tarvitsee 20000 allekirjoitettua kannattajakorttia voidakseen asettua ehdolle. Voi tehdä monilla ehdokkaiksi hamuavilla tiukkaa saada 20000 nimeä täyteen. Presidentinvaali tuskin ratkeaa ensimmäisellä kierroksella. Vahvin toisen kierroksen pari gallupien valossa taitaa olla Pekka Haavisto ja Alexander Stubb.

Stubb on kokoomuksen ehdokas, eikä asetelma varmaan ole helppo lähteä presidentinvaaliin, kun Orpon porvarihallitus ei vaikuta nyt olevan kovassa huudossa suomalaisten keskuudessa ja siinä lienee Haaviston mahdollisuus. Demarien Jutta Urpilainen ei ole oikein saanut luotua minkäänlaista ilmiötä taakseen, enkä usko Urpilaisen mahdollisuuksiin päästä toiselle kierrokselle.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu