Oman egon pönkkäystä suomettumishistorialla?

On se hyvä, että meillä on kirjailija Jari Tervon kaltaisia kansakuntamme historian paheksujia ja menneiden asioiden kaivelijoita.

Itse annan puolestaan täyden luottamuksen Suomen ulkopolitiikalle presidentti Urho Kaleva Kekkosen ajalle ja hänen seuraajalleen presidentti Mauno Koivistolle.

Suomi on elänyt paineessa Neuvostoliiton seurauksena, eikä ulkopoliittisen johdon historiallinen arvostelu ole järin tahdikasta touhua.

Täydellisenä miehenä Jari Tervo pitäisi varmaan päästää itse hoitamaan Suomen presidenttiyttä, vaikka itse en häntä tule koskaan äänestämään, sillä niin törkeä mies Tervo on arvostellessaan meidän koko kansan Urkkia!

+2
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu