Pääministeri Sanna Marin ja myös demarit kritiikin alla!

Tuore Ilta-Sanomien kolumni pääministeri Sanna Marinista:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006670932.html

Pääministeri Sanna Marin lienee tosiaan oikeamielisyydessään tyypillinen suomalainen pääministeri, vaikka hän voi vielä kasvaa poliittisena johtajana suuremmaksi esimerkiksi siten, että hän osaa jatkossa ottaa paremmin asiakritiikin vastaan. Minusta tuntuu ikävältä että Suomella on edelleen niin pikkumainen pääministeri kuin Sanna Marin vaikuttaa olevan, eikä poliittisesta viisaudesta ilmene suuria merkkejä Marinin julkituloissa oikeastaan kuin harvakseltaan. Poikien ja miesten asia ei ole Marinin ainakaan prioriteetti, koska hän on ylpeästi mediassa sanonut olevansa isätön lapsi. Sanna Marin unohtanee väestömme seksuaalisen valtaväylän ja väestörakenteen muutenkin eli ei jatkoon näillä ajatuksilla jos asia minusta on kiinni.

Taustaa vielä SDP:n poliittisesta linjasta tällä aikakaudella!

Demarien poliittinen tavoite on nykyään entistä enemmän toimia tiettyjen kansalaisten etujärjestönä, kuten monella muullakin puolueella eli yhteiskunnan kokonaishyvinnoin tasoa ei osata ajatella enää monessakaan poliittisessa liikkeessä. Esitin demarien entiselle puheenjohtajalle Antti Rinteelle Oulun Rotuaarilla mietteeni muistaakseni viime eduskuntavaalien alla keväällä 2018, että kokoomus on hyväosaisten suomalaisten etujärjestö. Haluan silti uskoa, että politiikassa voidaan ajatella asioita aidosti yhteiskunnallisen hyvinvoinnin näkökulmasta kaikissa puolueissa, vaikka ilmeisesti tällä hetkellä sekä opposition kokoomus että hallituksen valtapuolue SDP ovat vahvasti putkinäköisiä yhteiskunnallisen hyvinvoinnin politiikalle!

Toivon puoluekannoista riippumatta kaikille poliittisille päättäjille viisautta nähdä asiat oikein, eikä vain omaa epäaitoa eli feikkiä peilikuvaansa median julkaisuiden etukansissa!

KimmoHoikkala

Olen 42-vuotias kahden koululaisen yhteishuoltaja ja asun Oulussa. Kotoisin olen Pirkkalasta ja olen asunut myös Tampereella. Työkokemukseni on pääasiassa metalliteollisuudesta kuumasinkityslaitoksen töistä. Opintoja minulla on lähinnä tekniikan ylioppilaana 2000-luvun vaihteesta Tampereen teknilliseltä yliopistolta. Olen tällä hetkellä lähinnä vapaaehtoinen mielenterveyden kokemusasiantuntija sosiaalisen median keskusteluissa. Toimeentuloni saan työkyvyttömyyseläkkeellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu