Pääministeri Sanna Marin suhteettomassa mediajulkisuudessa bailaamisen seurauksena!

Pääministeri Sanna Marinin bilekäyttäytyminen on aiheuttanut suhteettoman mediamyllytyksen. Olen itsekin kirjoittanut jo monta mielipidettä Sanna Marinin bilekäyttäytymisestä. Onhan pääministerilläkin oikeus pitää hauskaa ja juoda jopa alkoholia.

Oikeampi kysymys onkin se, että miksi media nosti pääministerin bilekäyttäytymisen muutaman päivän ajaksi kaiken muun uutisvirran peittoavaksi jutuksi? Itse asiassa moni suomalainen olisi säästynyt ärsyyntymiseltä, jos media ensin ei olisi kritisoinut Marinia ja sitten seuraavina päivinä kääntänyt kelkkansa alkaen puolustamaan Marinin bilekäyttäytymistä Helsingin yöelämässä.

Kaiketi ainoa oikeamielinen lausunto pääministeri Sanna Marinin bilekohusta on se, että kyseessä on suhteettoman paljon mediajulkisuutta saanut asiakokonaisuus. Toisaalta pääministerin tyttömäinen bailausolemus ei varmaan vakuuta moniakaan niitä henkilöitä, jotka arvioivat pääministeriä etenkin kansankunnan johtajana ja äitihahmona. Ja sekin vielä, että Marin ei ollut ensimmäistä kertaa mediajulkisuudessa bilettämisen seurauksena.

Myönnän vielä lopuksi ärsyyntyneeni Marinin julkikuvasta bailuhirmuna, vaikka nyt koko pääministerin bailukohuhistoria tuntuu itsestäni jopa huvittavalta! Älä muuta mediapaineen seurauksena tapojasi Sanna Marin, vaan ole oma itsesi, koska sellaisena suomalaiset sinusta kuitenkin tykkäävät. 🙂

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu