Pääministeri Sanna Marinin stressitesti?

Pääministeri Sanna Marinin stressinsietokyky lienee nyt melko kovassa testissä ns. aamupala-gaten ja hänen aviomiehensä konkkafirman takia. Haluan toivottaa Marinille jaksamista ja voimia ponnistella eteenpäin täällä pikkumaisten mediatoimijoiden luvatussa maassa. Minusta on jo vuosikausia vaikuttanut siltä, että media on pitänyt sosialidemokraatteja median omien intressien vastaisena joukkiona, vaikka SDP on edustanut kaikista uskottavimmin suomalaisessa politiikassa humanistisia arvoja ja kansalaisten keskinäisestä hyvinvoinnista huolehtimista.

Suomalaisessa yhteiskunnassa on edelleen monia kansanryhmiä, joiden asiat eivät ole riittävästi turvattuja ja hoidettuja. Siksi tarvitaan sosialidemokraatteja turvaamaan humanismia ja ylläpitämään vallitsevaa hyvinvointia sitä edelleen kehittäen, koska tämä on myös yhteiskuntamme ja kaikenlaisten kuntalaisten puolesta toimimista. Olisi silti suuri ihme, jos Sanna Marinin johtamat demarit kuittaisivat kuntavaalien ykkössijan, sillä niin kovaan paineeseen media on nyt Marinin ajanut.

Itse äänestän jälleen demareiden ehdokasta Oulussa eli oma ääneni kuntavaaleissa ei menekään hukkaan, vaan se menee suomalaisten sosiaalisen hyvinvoinnin kehittämisen linjalle! SDP ei ole laskevan auringon puolue, kuten mediassa usein on viime vuosikymmenen aikana tuotu julki. Demarien äänestäminen vaatii silti hieman henkistä kypsyyttä ja ymmärrystä, koska siellä missä on ymmärrys – on myös viisaus. Jännät vaalit ovat kaiketi tulossa ja melko vaikeaa on aistia tunnelmia vaalien alla, koska vaalitorit ovat kiinni.

Tsemppiä kaikille lukijoideni joukoissa oleville kuntavaaliehdokkaille rehtiin ja reiluun kilpaa puoluetaustasta riippumatta. Kaikilla voi olla jotain hyvää puoluetaustasta huolimatta. Olisiko tosiaan yhteiskuntamme kohta jo niin kypsä henkisesti, että alkaisimme vihdoin huomata hyviä puolia ja siten kulkisimme entistä enemmän samansuuntaisesti suomalaisen yhteiskunnan kehittymisen puolesta?

+3
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna 1978 Pirkkalaan. Muutin vuonna 2002 Tampereelle saunalliseen poikamiesasuntoon. Avioiduin vuoden 2008 syksyllä ja avioero koitti vuonna 2015. Asun toistaiseksi Oulun Rajakylässä. Edelleen iloa elämääni tuovat lähisukulaiset, harvat ystävät ja tietenkin erityisesti kaksi kouluikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä alkaen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu