Paljonko yhteiskunnassa käytetään rahaa ja henkilöstöresursseja some-viestintään?

En tiedä, mihinkä kummaan valtiolliset laitokset pelleilevällä ja sisältököyhällä some-viestinnällään oikein pyrkivät? Täyttä skeidaa verohallinnon julkaisut jne.

Ilmeisesti valtiollisilla organisaatioilla on sama tavoite kuin kaikille some-pelleillä eli maksimoida seuraajamäärä. Työllistyyhän siinä tietysti moni viestintäalan ammattilainen. Se olisi mielenkiintoista tietää, paljonko henkilöstöresursseja ja puhdasta rahaa yhteiskunnassa oikeasti käytetään viestintään, enkä nyt sano että kaikki viestintä on turhaa kuitenkaan.

Nykyinen työelämäprofessori ja psykologian tohtori Pekka Sauri on todennut, että johtaminen on viestintää. Itse näen etenkin näinä aikoina etätöissä viihtyvien avoimien yhteiskunnallisten viestijöiden tarjoavan lähinnä ajanvietettä meille rivikansalaisille. Väitän, että suurin osa some-viestinnästä on jopa eri organisaatioille useimmiten melko merkityksetöntä ja turhaa toimintaa.

Eikö olisi mielenkiintoista tietää veronmaksajana sekä sosiaalisen median käyttäjänä, että miten paljon taloudellisia resursseja ja työaikaa tarkalleen käytetään yhteiskunnassamme some-viestintään???

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Reagoimattomuus ei ole välttämättä reagointia, jos mielentila on valmis olemaan reagoimatta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu