Parempien suomalaisten pubi!

Sellainen yhteiskunta ei voi olla hyvä kansalaisille, jos meitä kohdellaan perusteetta eri tavoin.

Pärstäkerroinarvio ei sovellu muuta kuin korkeintaan ”korkeaa tasoa” imagosyistä pitäviin anniskeluravintoloihin.

Onneksi on olemassa myös sellaisia pubeja, joissa pitää aiheuttaa ensin oikeasti häiriötä ennen kuin portsari ajaa pihalle.

Ennen saattoi mennä yöllä baariin itsekseen juttuseuraa hakemaan, mutta nyt on eri meininki ilmeisesti monin paikoin kaupunkien yöelämässä.

Yllä olevista syistä johtuen vältän jatkossa yöriekkumista anniskeluravintoloissa Suomessa, ellen kuulu jossain määrin kyseisen pubin kantakoplaan.

Terveisiä Oulun Rajakylään pub Kulkuriin täältä Bulgarian maaseudulta! 🍺👍🍻

PS. Haluan vielä tässä kertoa oman tulkintani julkisesti lähinnä meitä Rajakylässä asuvia suomalaisia yhdistävästä pubista.

Väärinkäsitykset, tunteet, ilo, suru ja ystävyys ovat viikoittain läsnä, mutta myös muistot jo edesmenneistä kavereista elää vielä keskuudessamme. Ollaan ihmisiksi ja pidetään yhtä, koska silloin kaikilla on hyvä olla. Kuten Keke joskus totesi, että koskaan ei voi tietää tarinaa toisen henkilön takaa. Eikä voi koskaan tietää, milloin kohtaa kaverin viimeisen kerran.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu