Pienelle joukolle maksettava lisäpalkkio on muilta pois?

Usein kuulee julkisuudessa perusteltavan esimerkiksi johdon palkitsemismenettelyjä sillä verukkeella, että jos lisäpalkkiot jaettaisiin kaikkien yritysten työntekijöiden kanssa tasan, niin siitä ei jäisi jäljelle enää paljon mitään! Itse kuitenkin kannatan palkitsemismenettelynä tyyliä, että kaikille jotain eikä kenellekään juuri mitään! 

Suomalainen työväki ja työelämän ulkopuolellakin olleet kansalaiset on aivopesty ajattelemaan, että se ei voi olla keneltäkään muulta pois, jos joku herra isoherra saa miljoonien palkkiot palkkansa lisäksi.

Taidetaan tosiaan ollakin vain kateellisia ja sitä sitten kutsutaan mukamas oikeudenmukaisuudeksi. Ja miten meillä voi olla niin kalliita työläisiä nykypäivänä, kun johtajatkaan eivät saa kuin muutamia miljoonia huokeasti verotettua pääomatuloa! Ja nyt oikeistolaiset haluavat vielä salata tulotietojen julkisuuden, kun huomataan että kansa alkaakin vähitellen protestoida herra isoherroja.

+2
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu