Pienikin määrä helppoa rahaa passivoi kansalaisia ja osittain sen vuoksi elämme Suomessakin sosiaalisessa taantumuksessa!

Kansalaisten tyytyväisyys johtaa yhteiskunnallisen kehityksen taantumiseen sekä sosiaalisesti että kansantaloudellisesti. Kansalaisten ollessa liian tyytyväisiä osaansa yrittämishalu lopahtaa ja moni jää ennemmin makaamaan laakereilleen, kun ei tarvitse yrittää tehdä mitään parannusta oman elinolosuhteeseen. Pienikin määrä helppoa rahaa passivoi kansalaisia. Tukirahojen passivoivan vaikutuksen takia olisikin tärkeää, että työkuntoisilta kansalaisilta velvoitettaisiin jonkinlaista palvelua yhteiskuntamme hyväksi. Eihän yhteiskunta voi olla vain sitä varten, että hyödynnämme yhteiskuntaa oman elämämme hyväksi.

 

+1
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna -78 ja ollut toistaiseksi voimassa olevalla työkyvyttömyyseläkkeellä vaikean mielenterveydellisen häiriön takia vuodesta 2008 saakka. Saan psykoosialttiuteeni lääkinnällistä hoitoa. Elämäni on silti edelleen ajoittain tuskallista, mutta iloa elämääni tuo lähinnä kaksi koululaisikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä asti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu