Pirullisin lakko voisi olla hautausurakoitsijoiden lakko!

Hoitajien lakko on myös melko pirullinen sikäli kun sairaita kansalaisia asetetaan jopa hengenvaaraan omista taloudellisista intresseistä johtuen. Olenkin sanonut, että mitä kauempana pitää suomalaiset hoitajat ja lääkärit elämänsä aikana sitä tyytyväisempi on myös omassa elämässään.

Hautausurakoitsijoiden lakko voisi olla melkoinen moraalinen paukku yhteiskunnassa, koska hautaustyöt ovat perinteisesti nykypäivänä sellaisia töitä, joihin ei talkooväkeä kovin helpolla saa. Toisaalta kuolleet ovat kuolleita, mutta se että terveydenhuollon ammattilaisten lakon seurauksena pahennetaan monien sairauksia ja asetetaan ihmisiä hengenvaaraan on moraalisesti ehkä vielä pahempi juttu kuin kuolleiden kanssa toimivien työntekijöiden ja urakoitsijoiden lakko.

+1
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt mies Pirkkalassa. Sain oppivelvollisuuteni suoritettua silloisessa Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla vuonna -94. Ylioppilaaksi kirjoitin vuoden -98 keväällä Tammerkosken lukion aikuislinjalta (iltalukio). Olen saanut ilmavoimien sääaliupseerin koulutuksen Tikkakoskella varusmiehenä saapumiserässä 2/98. Työhistoriani alkoi lehdenjakajana kesällä -97 vuosiloman sijaisena ja jakopiirini alueella sijaitsi myös silloinen kotini. Syksyllä -97 aloitin Galvanoimis Oy:n palveluksessa kuumasinkityslaitoksen työntekijänä Pirkkalassa ja olin palveluksessa vuoden 2002 loppuun. Olen opiskellut silloisella Tampereen teknillisellä korkeakoululla vuosina 1999-2002 konetekniikkaa. Sairastuin vähitellen psykoottistasoiseen masennukseen vuoteen 2004 mennessä. Kävin työkokeilussa vuonna 2008 vanhan työnantajani eli nykyisen Aurajoki Oy:n palveluksessa kolmivuorotyössä Pirkkalassa. Olen tehnyt etenkin vuosina 2013-2014 kokemusasiantuntijaluentoja mielenterveydellisestä kuntoutumisesta. Vuonna 2017 minut valittiin Suomen skitsofreniayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi. Vuonna 2010 julkaisemani omaelämäkerran nimi on Kuntoutujan tie ja se kirjoitettu salanimellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu