Pohde ei oikaissut potilastietojani, vaan ensiavun runoilevan lääkärin merkintä jäi voimaan

Oikaisuvaatimukseni potilasasiakirjoihin, josta tuli hylkäävä päätös, joten johtopäätös on vääjäämättä se, että väärää ja virheellistä tietoa voi olla ihan miten paljon vain potilasasiakirjoissa.

Ehkäpä lääkäri olikin tosiaan selvänäkijä ja hän tiesi paremmin liukastuspaikkani kuin itse kuluvan vuoden helmikuussa täällä Oulussa. Lisäksi lääkäri oli kirjannut, että muistikatkon pituus oli ollut huomattavasti lyhyempi, vaikka en ollut edes muistanut soittaneeni 112-hätänumeroon. Tällaiset potilastapaukset lienevät yhteiskunnassamme arkipäivää, eikä epäpätevien lääkärien toimintaa voi kyseenalaistaa millään tavoin. Kaatumistapauksen kustannus on minulle tällä hetkellä 77,09 euroa, vaikka terveydenhuoltohan pitäisi olla tunnetusti maassamme ilmaista. Mitä kauempana suomalaisista lääkäreistä pysyy, niin sitä paremmin menee tietenkin elämässä.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 46-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu