Puheenvuoron kommentoinnin taso on surkeaa!

Ihmettelen puheenvuoron aktiivikommentoijia, että mikä teidän pyrkimys oikein on, kun kommenteissa henkilöitte yleisen tasonkin asiat ja haluatte tahallaan ymmärtää väärin blogistin kirjoitukset.

Toisaalta laadukkaat kommentit voivat olla hyvin inspiroivia, mutta sellaista keskustelua en ole enää juurikaan puheenvuoron blogipalstalla huomannut.

Otan esimerkiksi Olli Rehnin taannoisen puheenvuoron jonka kommenttikentästä saattoi bongata palstan aktiivisimmat kommentaattorit, mutta harvoilla oli Rehnille mitään erityisen rakentavaa sanottavaa.

Omakohtaisesti koen, että muutama puheenvuoron kommentaattori kärsii asennevammasta itseäni kohtaan, jolloin rakentava mielipiteiden vaihto on täysin mahdotonta.

Kannattaakin miettiä omaa asennetta kommentteja kirjoittaessa vai haluatko pitää puheenvuoron keskustelun tason halveksuttavan heikkona?

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu