Sanna Marin aloittaa hallitustunnustelut!

Sosiaalinen media on vihjaillut mielestäni aivan liikaa minulle jo vuosia Sanna Marinista, vaikka en ole koskaan hänen profiilisivuilla käynyt kuten en monen muunkaan poliitikon. Tunnen intuitiivisesti Marinin, eikä hän ole mikään varsinainen neropatti vaan ennemminkin muiden ideoiden läpiviejä eli ihan hyvä poliitikko, enkä tarkoita tätä vähättelynä.

Kannattaako syyttää tästä mun pienestä naisvihasta sosiaalisen median painotuksia vai itseäni? Kauheeksi on mun elämä kyllä mennyt ja suurin tekijä tässä taustalla on just sosiaalinen media, eikä kukaan halua auttaa saati ymmärtää minua tässä asemassani.

Täytyy kyllä myöntää, että Sanna Marinilla on vahvan vaikuttajan ominaisuuksia. Muistan edelleen itse kohtaamiseni Marinin kanssa kuntavaalien vuonna 2012 aikaan Tampereella ja hän oli täysin poikkeavalla innostuksella hääräämässä kampanjansa kanssa.

Erkki Tuomioja oli muuten Sanna Marinin ensimmäisiä vaikuttajademareita hänen tukijoinaan vaalimainoksissa kuluvan vuosikymmenen alkupuolella ja sitä hieman ihmettelinkin, kun itsekin olin silloin innokas Tuomioja fani.

Suurin näytös Sanna Marinin jämäkkyydestä oli Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajana, kun hän vei läpi pikaratikka-päätöksen vuonna 2016. Liikenneministerinä Sanna Marin on hakenut roolia ja ollut ehkä hieman tarkkailuasemissa mediajuttujen perusteella eli Marinin äidinhermot ovat hyvät ja kärsivälliset!

Some on tehnyt suhtautumisestani Mariniin kaikesta huolimatta hyvin ambivalenttisen, vaikka luonnollisissa kohtaamissa hän on jopa hurmaava ilmestys. Tsemppiä Sanna Marin hallitustunnusteluihin!

Ps. Ehkä herkistyin enkä ymmärrä tai osaa sanoa syitä siihen, mutta sympatiani on täysin Sanna Marinin takana.

Aamulehden juttu Tampereen kaupunginvaltuuston legendaarisesta kokouksesta:
https://www.aamulehti.fi/a/24052870

KimmoHoikkala

Olen 41-vuotias kahden koululaisen yhteishuoltaja ja asun Oulussa. Kotoisin olen Pirkkalasta ja olen asunut myös Tampereella. Työkokemukseni on pääasiassa metalliteollisuudesta kuumasinkityslaitoksen töistä. Opintoja minulla on lähinnä tekniikan ylioppilaana 2000-luvun vaihteesta Tampereen teknilliseltä yliopistolta. Olen tällä hetkellä lähinnä vapaaehtoinen mielenterveyden kokemusasiantuntija sosiaalisen median keskusteluissa. Toimeentuloni saan työkyvyttömyyseläkkeellä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu