Seuralaisen iskeminen pubeissa lienee suurelta osin historiaa?

Varmasti moni muukin setämies on baari-illan kuluessa voinut heittää nuorille neitokaisille juttua, kuten ennen vanhaan oli yleinen meininki baareissa. En näe harmittomassa sosiaalisessa seurustelussa mitään pahaa illanvieton tiimellyksessä, mutta tarkoituksellinen iskeminen ei ole kuulunut ainakaan itselläni koskaan tavoitteeksi.

Olen kuitenkin päätellyt, että pöytäseurueiden rajat baareissa ovat nykyään melko tiukat, eikä juttua useinkaan enää synny entuudestaan tuntemattomien henkilöiden kanssa. Vielä 2000-luvun vaihteessa baariin saattoi moni mennä jopa iskemään naisia ja jotkut naisetkin saattoivat aivan avoimesti iskeä miehiä illanvietossa.

Myönnän ainakin itse setämiehenä, että kyllä se mieltä lämmittää, kun joku nuori neitokainen sattuu istumaan samaan pöytään edes hetkeksi kanssani, enkä tässä asiassa taida olla kovinkaan kummoinen poikkeus suomalaisten miesten joukossa. Viimeisin tällainen tapaus sattui kuitenkin vielä 2020-luvulla ja kehuin kyseistä huomattavan nuorta naista kauniiksi.

Vielä muutama vuosi sitten yritin heittää kevyttä juttua joidenkin nuorten neitokaisten kanssa siten että olin itse aloitteellinen vailla sen kummempia tarkoitusperiä. Jälkeenpäin ajattelin sitten kyseisiä baari-iltoja morkkistilassa, kun yritin olla liikaa hauska ja joku saattoi käsittää juttuni iskuyrityksenä.

Eihän nykyään pubeihin tosiaan mennä enää iskemään muita, vaikka yleensä juuri hieman vanhempia poikkeusyksilöitä tietenkin on edelleen olemassa. Jotta ei synny väärää käsitystä, niin en ole koskaan lähtenyt illanviettoon sillä mielialalla, että nyt pitäisi iskeä joku nainen itselle, vaikka toiveissa onkin voinut olla kohdata edes joku viehättävä naikkonen.

Hauskaa vappua vielä kaikille tutuille ja tuntemattomille tämän pubideittailukirjoitukseni myötä! 🙂

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 46-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu