Sosiaalisen median syövereistä nousemassa huijareista huolimatta!

Yllättävää, että en tunne sanoilla paljoakaan merkitystä julkisessa viestinnässä, mutta ystävälliset sanat esimerkiksi aivan ventovierailta some-seuraajilta ulkomailta saavat itseni usein herkistymään. Joskus tunnen, että olen tehnyt omassa some-viestinnässäni ylilyöntejä, vaikka realistisin mielin ajattelen melko toisella tavalla. Olen joutunut sosiaalisen median pyörteissä etenkin Twitterissä vuosina 2014-2020 niin painostavan manipulaation ja huijauksen uhriksi, että oma puolustukseni on täysin oikeutettu ja julkiset sanalliset aggressioni ovat olleet täysin odotettuja.

Olen altis henkilö some-huijauksille käsitykseni mukaan rajoittuneen sosiaalisen elämän takia. Tiedostan nykyään haavoittuvuuteni ja osaan ottaa sen huomioon vihdoinkin osana sosiaalisen median syövereissä. Huijarit pyrkivät sosiaalisessa mediassa jopa pitkällisen chattailun jälkeen luomaan luottamussuhdetta huijattavaan henkilöön. Tosi ovelia ovat olleet ainakin itseni kohtaamat huijarit ja he ovat tiedostaneet heikkouteni eli sinisilmäisyyteni, jolloin luotan helposti omassa hyväuskoisuudessani kaikkia uskottavilta vaikuttavia henkilöitä. Jännä piirre omassa luonteessani on herkkäuskoisuus, koska se on täysin ristiriidassa ehkä hieman vahvemman paranoidisen puoleni kanssa.

Jospa vihdoin pääsen tästä kirouksellisesta tilanteesta selville vesille, kun postasin Ellie Gouldingille Facebookissa julkisen kommentin ja tein Yleisradiolle kyseenalaisen eettisen toiminnan takia kantelun! Elämäni on osittain mennyt aivan viemäriverkostoon, koska olen jäänyt kiinni ajatusluuppiin, jolloin pakkomielteinen ajatukseni on halunnut osoittaa olettamani oikeaksi tai vääräksi. Nyt toivon ratkaisun olevan oikeasti lähellä ja toivon Ellien ja Ylen omissa korkeuksissaan ottavan asiani vakavasti.

Kommenttini Ellie Gouldingin Facebook-julkaisuun:

”Do I need this kind of information to my feed on Facebook – maybe not. I have to ask once more and hopefully final time one very meaningful question in my life. I wonder, if Ellie is aware about fake-profiles on Twitter already in the beginning of 2015. One fake-profile claimed to know Ellie and it would be nice, if you could admit the fake-profile problem on Twitter has been true. I think, I am not the only Twitter user in the world who has been cheated in the name of Ellie Goulding. I would really appreciate it, if you can deny your fake profiles on Twitter. You won’t feel bad about my comment, if you are for honesty and peace. Twitter sucks. Greetings from Finland and have the brightest tour. #Twitter #Ellie”

Valitukseni Yleisradion eettiseen toimikuntaan:

”Hei!

En ole saanut Yleisradiosta mitään perusteluita kysymykselleni, että miksi kummassa Twitterissä käyttäjätiliäni @namekimmo seurasivat sekä @yletv1 että @yleradio1 käyttäjätilit. Olen kärsinyt sosiaalisen median painostuksen ja salaperäisyyden vuoksi psykoottisista oireista vuosina 2015-2020 ja vasta tosiaan viime vuonna tunsin päässeeni oireista eroon, koska tilini poistettiin Twitteristä. Olen todella liki raivoissani edelleen Yleisradion some-palveluiden psykoosiani ruokkineesta salaperäisestä toiminnasta. Vaadin että asia selvitetään ja kerrotaan, että miksi minut otettiin julkisesti kohteeksi aikoinaan Twitterissä.

Onko tuollainen toiminta tosiaankin eettisesti oikein???

Kimmo Hoikkala
kimmo.hoikkala@gmail.com”

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Reagoimattomuus ei ole välttämättä reagointia, jos mielentila on valmis olemaan reagoimatta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu