Tehokkain keino kapinoida yhteiskunnassa on – vaikeneminen

Näen jo itseni mielisairaalassa sillä verukkeella, että en puhu psykiatrian väelle mitään enkä myöskään poliiseille. Voisin olla aidosti ylpeä itsestäni, jos kykenen vaikenemaan kokonaan psykiatrian piirissä. Ja kun olen luullut, että hoitajat ja lääkärit oikeasti arvostivat minua. Kyllä melkein surettaa kohtaloni ja epäluuloni korkeammasta arvostuksesta, kun olen psykiatrille pelkkä ehdonalaisvanki.

Vaikenemalla osoittanee tehokkaimmin epäluottamuksensa. Eihän se helppoa tule olemaan näin merkittävä käyttäytymisen muutos omalla kohdallani. Olen halunnut olla yhteistyöhaluinen ja jopa ystävällinen hoitotahojani kohtaan, mutta nyt se loppui ja loppui jo vähän aikaa sitten. Surullinen katkeroinut olo on päällimmäinen tunteeni tällä hetkellä. Vien tämän asian loppuun saakka tällä tavoin ja toivon voimavarojeni siihen riittävän.

Esiintyessäkin on tärkeää osata rajata asioita, joita tekisi mieli kertoa. Omalla kohdallani minun pitäisi vaientaa itseni vain tiettyjen viranomaisten ollessa läsnä kokonaan. En usko, että se tuottaa minulle erityistä hankaluutta. Kannustan kaikkia muitakin yhteiskuntakapinnallisia vaikenemaan yhteiskunnan edustajien ollessa läsnä, koska siten saa voimakkaimman reaktion aikaan yhteiskunnassa.

+1
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Reagoimattomuus ei ole välttämättä reagointia, jos mielentila on valmis olemaan reagoimatta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu