Ufo-saarnaaja Juhan af Grann on kuollut, mistä suomalaiset löytävät uudet huuhaa-saarnaajat?

Itse muistan 1990-luvulla Juhan af Grannin hänen ufo-aiheisista tv-ohjelmistaan. Nyt kuitenkin Juhan af Grann on kuollut, joten mistä suomalaiset löytävät uudet huuhaa-saarnaajat? Vai onko suomalaisten usko huuhaa-tietämykseen vähentynyt? Epäilen, että monilla suomalaisilla on edelleen käsityksiä yliluonnollisista tapahtumista, vaikka mikään virallinen tiede ei näitä käsityksiä tietenkään voi allekirjoittaa.

Onko huuhaa-uskomuksista sitten mitään varsinaista haittaa yhteiskunnallisesti? Tuskinpa on, mutta voidaanko sellaiseen kansalaiseen suhtautua kovin vakavasti, joka väittää humanoidien eli avaruudesta peräisin olevien olentojen vierailevan maapallolla säännöllisesti. Huuhaa-uskomuksiin liittyen on käsitykseni mukaan myös sanottu, että mitä suurempi valhe sen helpommin ihmiset sen uskovat, kun taas absoluuttinen tieto herättää useissa ihmisissä epäilyksiä.

Hesarin juttu Juhan af Grannin kuolemasta:

AL: Ohjaaja Juhan af Grann on kuollut – Kulttuuri | HS.fi

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu