Utelias ihminen on mediatalojen rahoittaja!

Utelias ihminen on joskus ehkä jopa riippuvainen median käyttäjä. Sosiaalisen median avoimet julkaisijat puolestaan kuvittelevat omaavansa jotain sellaista asiaa, joka kiehtoisi monia heidän seuraajiaan. Itse en useinkaan ajattele sitä, että miten saisin enemmän suosiota sosiaalisessa mediassa, vaan julkaisen lähinnä fiilispohjalta juttuja ja muistoja elämän varrelta. Jotenkin koen julkaisutoiminnan somessa joskus jopa mielentilaani helpottavana seikkana tai vähintäänkin ajanvietetoimintana.

Blogikirjoituksilla Uusi Suomi blogiareenalla puolestaan useimmiten haluan vaikuttaa jotenkin yhteiskunnallisten asioiden parempaan järjestäytymiseen omasta näkökulmastani, vaikka yksittäisten blogikirjoitusten merkitys ei varmaan kovin kummoinen keskimäärin olekaan. Olen kirjoittanut myös paljon omakohtaisia blogimerkintöjä, joiden tarkoituksena voi pitää myös itseni kaltaisten kansalaisten olosuhteen parantamista yhteiskunnassa, vaikka tuskin voin kiistää myöskään ajoittaista itsetehostusta eli oman elämän romantisointia jossain määrin kirjoittaessani.

Suurempia tarkoitusperiä itselläni ei tosiaan ole julkisena some-viestijänä, vaikka ärsytyksestä moni blogimerkintäni voi silti syntyäkin. Toisaalta haluan jakaa myös muistoja elämän varrelta, koska ajattelen niiden kiehtovan ainakin joitakin seuraajiani somessa. En varmaan edes kykene tai halua muuttaa omaelämäkerrannallista tyyliäni somessa, koska oma tarinani on tietysti tutuin osa eri asiakokonaisuuksista. Sillä on kuitenkin merkitystä, että joku näkee edes ajoittain omakohtaisilla some-julkaisuillani arvoa ja se rohkaisee myös kirjoittamaan tai jopa puhumaan jatkossa omaelämäkerrannallisia julkaisuja.

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen vuonna 1978 syntynyt kahden koulupojan isä Oulusta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu