Nopeus(?) on nykyään liki ristiriidassa Google hakukoneen kanssa, mutta Microsoft Bing ei sensuroi

Olen ihmetellyt jo noin pari viikkoa, kun kotisivuni ei näy ollenkaan Google haussa omalla nimelläni ’Kimmo Hoikkala’. Puolestaan Microsoft Bing kotisivuni näyttää. Mielestäni huolestuttavaa, jos Google on todellakin alkanut sensuroida hakutuloksissa näkyviä kotisivuja, koska Google on ehdoton hakukoneiden markkinajohtaja. Olen ollut Microsoftin Nokian kännykkäbisneksen valtauksesta saakka kyseiseen firmaan epäluuloisesti suhtautuva, mutta niinpä tässä taidan joutua pyörtämään suuremmat epäilyni Microsoftia kohtaan. Halusin avata tästä aiheesta vielä toisen Puheenvuoron, koska onhan tämä todella huolestuttava kehityskulku, jos Google haku sensuroi omat kotisivut vailla mitään perusteita.

Lisäys 18.04.2024 kello 20:33

Google hakukone näyttää tällä hetkellä kotisivuni, joten en ollut joutunutkaan sensuuriin. Epäilin myös, että Webnode kotisivupalvelu on voinut blokata Googlen hakurobotin pois kotisivultani. En tiedä totuutta tässä asiassa kuitenkaan.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 46-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu