Vessanseinätöhertelijän pyyntöön tuskin vastataan

Tunnen olevani aivan täyttä paskaa yhteiskuntamme joukossa, jos antaisin Hesarin ja Yleisradion toimitusten päättää arvoni suomalaisena. Sananvapauden nykyiset ritarit lienevät sananrajoittajia nettipoliisin virkapisteissä. Ehkä se ei kaikista tunnu niin pahalta, jos oma anonyymisti kirjoitettu viesti sensuroidaan Ylen nettikeskusteluissa, vaikka maksat Yle-veroa.

Rehellisempää olisi ilmoittaa minulle suoraan, että ”emme kaipaa sinua sivustollamme” kuten muuten #Twitter tekikin minun kohdallani. Nyt olen sen tulkinnan tehnyt melko vahvasti, että en osaa ilmaista itseäni kirjallisesti, eikä minulla ole mitään arvokasta sanottavaa suomalaisen median mielestä. Ehkä monilla muilla suomalaisilla on paljon enemmän hyviä asioita kerrottavana kuin itselläni. Karua huomata, että journalisti Jussi Pullisen kaltaiset toimittajat ajattelevat minun olevan vessanseinätöhertelijä. Yritän pysyä poissa silmistänne – kiitos. #sananvapaus

 

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna 1978 Pirkkalaan. Muutin vuonna 2002 Tampereelle saunalliseen poikamiesasuntoon. Olen asunut kauden myös Kuttulan koulukodissa Mäntyharjulla 1993-94, varusmiespalveluksen yhteydessä silloisessa Kuoreveden Hallin ja Tikkakosken Ilmavoimien varuskunnissa, mielisairaalan suljetulla osastolla vuonna 2004 Pitkäniemen sairaalassa Nokialla kolmesti ja Peltolan mielisairaalan suljetulla osastolla Oulussa kahdesti vuonna 2015. Lisäksi asuin jopa opiskelijasoluasunnossa kausia vuoden 2003 aikana Nurmijärven Rajamäellä Työtehoseuran kurssikeskuksessa. Avioiduin vuoden 2008 syksyllä ja avioero koitti vuonna 2015. Asun toistaiseksi Oulun Rajakylässä. Edelleen iloa elämääni tuovat lähisukuni, harvat ystävät ja tietenkin erityisesti kaksi kouluikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä alkaen. Esittelyni loppuun miete: Onkohan kateus ja ahneus toisiinsa sidoksissa olevia tunteita, kun sanoohan vanha suomalainen sananparsi, että "kateus vie kalatkin vedestä."

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu