Viekö Paavo Väyrynen keskustan torjuntavoittoon vai jääkö eduskunta tällä kertaa haaveeksi?

Paavo Väyrynen on sittenkin ehdokkaana Lapin vaalipiirissä ja vielä keskustan ehdokaslistalla. Lisääkö Väyrynen keskustan kannatusta vai jääkö hän eräänä maamme kriittisimpänä julkisena Natoon liittymisen vastustajana rannalle eduskunnasta.

Joko Väyrynen joutuu kokemaan viimeisen(?) poliittisen tappionsa vai luottavatko etenkin Meri-Lapin alueella asuvat suomalaiset edelleen Väyrysen kykyyn hoitaa pohjoisen etujen mukaista politiikkaa eduskunnassa? Itse en keskustaa äänestä, mutta ihan jännä nähdä reilun parin viikon päästä, että kumpi on suurempi puolue joko vihreät tai keskusta.

Keskustasta monet kannattajat ovat pakosti loikanneet perussuomalaisten äänestäjiksi, koska keskustan kannatus on ollut vielä jopa yli 20 % tasossa vuoden 2015 eduskuntavaaleissa. Nyt Annika Saarikon pitäisi vielä jotenkin vakuuttaa juuri perussuomalaisiksi kääntyneitä kepulaisia tai muuten keskustan kannatus voi jäädä jopa alle 10 prosentin eduskuntavaaleissa 2. huhtikuuta 2023.

Lähteet:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Keskusta

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu