Voiko demariministeri olla vuorineuvosten suosikki? Päivän Hesari kertoo, että voi olla!

Tytti Tuppurainen on onnistunut ”mahdottomassa tehtävässä” ja noussut vuorineuvosten salaiseksi suosikiksi. – HS Visio | HS.fi

Itse en ihmettele eurooppaministeri Tytti Tuppuraisen nousukiitoa kohti suurempaa arvostusta poliitikkona, koska hän on oikeasti hyvin pätevä ja älykäs poliitikko, joka erottaa hänet poliitikkojen harmaasta massasta. Oulusta maailmalle ponnistaneen Tuppuraisen potentiaali kasvaa johtajuudessaan on mielestäni aivan selvä asia, kun olen seurannut hänen suorituksiaan median välityksellä.

Suitsutin Tuppuraista Hesarin kommenttikentässä, mutta kommenttiani ei julkaistu jostain syystä. 🙂

Tässä kommenttini on silti luettavissa täällä Uusi Suomi Puheenvuoro blogipalstalla:

Olen muutaman kerran tavannut Tytin vuosien varrella poliittisissa tilaisuuksissa ja Oulun Rotuaarin vaalitorilla. Tämä Hesarin haastattelu antaa omasta mielestäni Tytti Tuppuraisesta ihan realistisen mielikuvan. Pääministeri Sanna Marin oli vaalityössään Tampereella aikoinaan 2010-luvun alkupuolella ehkä ihastuttavampi nuori nainen, kun taas Tytti on hyvin älykkään oloinen poliitikko, joka tuskin jää helposti hiljaiseksi kun puhe on yhteiskunnallisesti hänen erikoiskiinnostuksistaan. Oulussa demarien kannatus on vain keskisuuren puolueen veroinen ja Oulu voikin olla hyvin ratkaisevassa asemassa ensi kevään eduskuntavaalien tuloksessa, vaikka kokoomuksen gallupjohto on melko vakuuttava tällä hetkellä.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 45-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu