Wille Rydman joutui mielikuvajournalismin uhriksi?

Epäilen, ettei perussuomalainen Wille Rydman ole perinyt kulttuurisukunsa aatemaailmaa täysin itselleen.

Itse ajattelen, että kasvatus on voinut onnistua melko hyvin, jos jälkikasvu valitsee vastakohdan poliittiseksi ideologiaksi kuin suvun piirissä yleensä on ollut tapana, kunhan arvopohja ja moraali olisivat vain muuten kunnossa!

Elinkeinoministeri Rydman teki mielestäni silti epätoivoisen haasteen Helsingin Sanomia kohtaan, kun Hesari oli aiemmin leimannut Wille Rydmanin käyttäytyneen jokseenkin namusetämäisesti.

Toisaalta Hesarin juttujen taso Rydmania vastaan on ollut kyllä omasta mielestäni varsin leimaavaa ainakin vasemmistopiireille, enkä itse jossain määrin vasemmistolaisena pidä silti Rydmanin yli vuoden kestänyttä kohujulkisuutta kovinkaan kevyenä tuomiona.

Journalismin pitäisi osoittaa selvästi tapahtuneet rikokset, eikä leimata edes julkisuuden henkilöitä liiaksi vielä pahemmiksi suomalaisiksi kuin he todellisuudessa ovat. En silti pidä Rydmanin ylimieliseltä vaikuttavasta mediakekkuloinnista ja hänellä lienee nyt oikea näytön paikka Suomen kansantalouden vauhdittajana, jos hän aikoo saada vielä plussamerkkisen arvion ministerikaudestaan.

 

Muokattu 21.6.2024 kello 00:18

Otin pois spekulaation Wille Rydmanin isoisän Kari Rydman vasemmistohenkisyydestä.

KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen 46-vuotias kahden pojan isä. Itseäni kiehtoo monet elämään ja yhteiskuntaan liittyvät asiat. Tykkään käydä yhteiskunnallista keskustelua ja se on itselleni myös ajanvietettä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu