Yksi ihmisen syömä lepakon raato villieläintorilla

Onko koronaviruksen alkuperä tosiaan lepakoissa voi olla osittain kiistanalainen fakta, vaikka näin on mediassa väitetty.

Olisiko oikeanlainen lepakon kuumentaminen tuhonnut koronavirukset. Eikö olekin metka asia, että periaatteessa yksi lepakko on voinut aiheuttaa koko koronaviruspandemian. Nähdäkseni kyseessä on koronaviruksen nopean maailmanlaajuisen leviämisen osalta hyvin erikoinen ilmiö.

Kiina toimi koronaepidemian alkuvaiheessa oikein mutta liian hitaasti

Yksi merkittävä oppi tulevaisuuden pandemioita ajatellen on se, että nopeampi epidemian puhkeamisen havainnointi paikallisesti ja sen perusteella nopeampi toiminta olisi voinut estää koronaviruksen leviämisen maailmanlaajuiseksi pandemiaksi. Täytyy silti muistaa, että Kiinan yhteiskuntamalli on silti eräs koronapandemiasta nopeimmin selviytyviä valtioita sekä kansantaloudellisesti että terveystietojen perusteella

0
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna -78 ja ollut toistaiseksi voimassa olevalla työkyvyttömyyseläkkeellä vaikean mielenterveydellisen häiriön takia vuodesta 2008 saakka. Saan psykoosialttiuteeni lääkinnällistä hoitoa. Elämäni on silti edelleen ajoittain tuskallista, mutta iloa elämääni tuo lähinnä kaksi koululaisikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä asti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu