YLE: Poliisin mukaan huumeet ovat suurin yksittäinen turvallisuusriski yhteiskunnassamme

Tähän sitä on sitten menty, että huumeiden käyttäjien rikollisuus ja järjestyshäiriöt ovat räjähtämässä käsiin yhteiskunnallisesti. Olisiko parempi käyttää rehellistä viinaa, eikä mitään huumeita?

Huumediilereillä ei ole moraalia, koska kyse on laittomasta bisneksestä. Huumediileri tarjoaa ensimmäiset kannabispöllyt tai LSD-tripit ilmaiseksi, kuten diilerit ovat toimineet jo vuosikymmeniä, eikä meno ole varmaan muuttunut, vaan päinvastoin – pahentunut se on poliisinkin mukaan!

Perheissä kannattaa varmasti valistaa jälkikasvua huumeiden vaaroista jo melko varhaisessa ikävaiheessa esimerkiksi kymmenen ikävuoden tienoilla. Siispä ei kannata maistaa mitään mitä on tarjolla ilmaiseksi, eikä muutenkaan kannata ostaa mitään katukaupasta. Elämä on parasta huumetta eli suosikaamme raittiita elämäntapoja! 🙂

Yleisradion nettiartikkeli poliisipäälliköiden mietteistä:

Poliisipäälliköt: Huumeisiin liittyvä rikollisuus on suurin turvallisuusuhka Suomessa – ”Kyse vakavasti heikentyneestä tilanteesta”

+4
KimmoHoikkala
Sitoutumaton Oulu

Olen syntynyt vuonna -78 ja ollut toistaiseksi voimassa olevalla työkyvyttömyyseläkkeellä vaikean mielenterveydellisen häiriön takia vuodesta 2008 saakka. Saan psykoosialttiuteeni lääkinnällistä hoitoa. Elämäni on silti edelleen ajoittain tuskallista, mutta iloa elämääni tuo lähinnä kaksi koululaisikäistä poikaani. Työkokemusta minulla on lähinnä metalliteollisuudesta ja koulutusta tekniikan ylioppilaana. Internetin keskusteluissa olen ollut mukana vuoden 2004 kesästä asti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu