Eurooppa-päivän siniristiliputus on kansallinen häpeä

Tänään 9.5. vietetään Eurooppa-päivää. Tällä päivämäärällä vuonna 1950 Ranskan pääministerinäkin 40-luvulla toiminut Robert Schuman esitti tunnetun ehdotuksensa yhtenäisen Euroopan luomisesta välttämättömänä rauhanomaisten suhteiden ylläpitämiseksi. Tätä julistusta pidetään Euroopan unionin perustamisen ensiaskeleena.

Schumanin julistus oli myös alkusysäys Euroopan liittovaltiokehitykselle:

"Yhdistämällä hiilen ja teräksen tuotannon valvonta varmistetaan välittömästi yhteinen perusta taloudelliselle kehitykselle. Tämä merkitsee ensimmäistä askelta kohti Euroopan liittovaltiota ja muuttaa tulevaisuuden suuntaa näillä alueilla, jotka ovat kauan keskittyneet takomaan aseita sotiin, joiden uhreiksi ne ovat ennen muita päätyneet itse."

Euroopan liittovaltiota on siis ajettu kaupan ja taloudellisen kehityksen varjolla ensi vuonna jo seitsemän vuosikymmentä. Suomi on yhä mukana tällä liittovaltiotiellä, jonka määränpäänä on kansallisen itsenäisyytemme hävittäminen, koska valtaosa nykyisistä päättäjistämme ja myös tulevista ministereistämme ovat jättäneet historiansa lukematta ja kieltäytyvät kollektiivisesti näkemästä liittovaltiokehityksen olevan edes oikea uhka, vaikka Schumanin julistus hierottaisiin vasten heidän kasvojaan.

Suomen valmistellessa 70-luvulla yhtä liittovaltiokehityksen virstanpylvästä, EEC-jäsenyyttä, vasemmistovoimat, eli lukuisat SKDL:n ja SDP:n kansanedustajat sekä mittava joukko julkisuuden henkilöitä, julkaisivat niin sanotun EEC-vetoomuksen, jonka tavoitteena oli torjua tätä kehitystä. Ympäri maata järjestettiin mielenosoituksia ja jopa työnseisauksia. Tuolloin tässä maassa oli vielä tukku vasemmistolaisia isänmaan ystäviä.

Myös Moskovassa tiedettiin hyvin mistä on kyse ja sieltä varoiteltiinkin presidentti Kekkosta siitä, että poliittiset sitoumukset seuraavat vapaakauppaa ja vaarantavat Suomen puolueettomuuden. Juuri näin on käynyt.

Se, että Schumanin federalistisen julistuksen vuosipäivää liputetaan Suomen siniristilipulla, on häpeällisyydessään vertaansa vailla oleva käytäntö, joka tulisi lopettaa.

0
kimmokautio
Perussuomalaiset Hämeenlinna

Hämeenlinnan perussuomalaisten puheenjohtaja, varavaltuutettu, sote-lautakunnan jäsen. Mielipiteeni ovat omiani. http://www.kimmokautio.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu