Eurojäsenyys on kuin 20-vuotinen sota

Eurojäsenyys on jo ilman koronakriisiäkin ollut Suomelle kuin 20-vuotinen sota, jossa ensimmäinen uhri on ollut totuus. Suomalaisille on valehdeltu eurosta ja sen hyödyistä. Valheiden suohon on upottu nykyistä eduskunnan suurta valiokuntaa myöden. Edes perustuslakivaliokunnan kanta ei näytä jarruttavan.

Näiden ”sotavuosien” seurauksena suomalaiset kotitaloudet ovat keskimäärin 30 prosenttia köyhempiä, kuin muissa Pohjoismaissa. Riippumattoman GnS Economicsin simulaatioiden mukaan Suomen viennin volyymi puolestaan olisi tällä hetkellä noin 40–50 prosenttiyksikköä korkeammalla, jos olisimme jääneet markkaan.

Nyt suunnitellun EU:n elpymispaketin ja siihen sisältyvien Suomen suorien vastuiden koko on osapuilleen Neuvostoliitolle maksamiemme sotakorvausten määrä tuplana. Edellisestä euron pelastamisesta piikissä on jo sotakorvaukset kertaa kymmenen.

Suomen päättäjät ovat parissa vuosikymmenessä romahduttaneet maamme viennin sitoutumalla eurojäsenyyteen ja jopa suoraan vientiämme vahingoittaneeseen EU:n Venäjä-pakotepolitiikkaan. Nyt kun löysät on lahkeessa, esitetään kalliiksi lääkkeeksi lisää tautia, etteivät sukatkin kastuisi.

Puuhastelu muistuttaa liian ikävästi Kummelin sketsiä, jossa rallikuski kertoo maksaneensa autoonsa keräämistään sponsoritarroista.

Tämä kirjoitus on julkaistu tänään 17.6.2020 myös Hämeen Sanomien mielipidepalstalla.
kimmokautio
Muut Hämeenlinna
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Varavaltuutettu Hämeenlinnassa. Vapauden liiton eduskuntavaaliehdokas Hämeessä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu