Onko fb-banni rangaistus vai tavoite?

Tuli tuo mieleen, kun Turun persujen pj pääsi nolosti avautumaan iltalehdessä…
 
Facebook jakaa bannia siitä, jos möläyttelee selkeästi rasistisia kommentteja.
Itse olen vuosien aikana kirjoittanut mielestäni tiukastikin maahanmuuton haittavaikutuksista, mutta en ole koskaan saanut facelta edes huomautusta. Saati bannia.
Johtunee siitä, että olen maahanmuuttokriittinen, en rasisti. Ja lisäksi osaan valita sanani sivistyneesti.
Muistelen vain mainitun henkilön (mielestäni) tarkoituksellisesti keränneen banneja, olemalla mahdollisimman jyrkkä sanoissaan.
ERÄS totuus on, että KAIKKI julkisuus on plussaa vaaleissa, MYÖS negatiivinen. Ja rasisteilta saa lisäpisteitä kun saa bannia! Bannin saanut voi uhriutua ja vedota sananvapauteen.
Eu-parlamenttiin päässyt sahuri on hyvä esimerkki negatiivisen julkisuuden ja uhriaseman voimasta!
 
Voi, voi.
Itse liityin 2011 AIVAN erilaiseen persupuolueeseen!
Silloin kristillissosiaalisesti välitettiin köyhistäkin, pienyrittäjistä, ja Vennamon esimerkin mukaan ajettiin rehellisyyttä politiikassa.
NYT kohderyhmä on keskiluokka, koska siitä ryhmästä saa varmemmin ääniä (köyhät ovat jo luovuttaneet, eivät jaksa lähteä äänestämään). Ja puolueen ainoa kantava teema on rasismi. Muutenkin kaikkien muitten haukkuminen. Yhtään omaa positiivista ulostuloa (korjausehdotus) en ole kuullut.
On se hyvä, että tuo porukka ei Turussa enää hyväksynyt minua kuntavaalilistalleen! Hävettäisi joutua vastaamaan kysymyksiin toisten päänaukomisista, kun itse kannatan älykästä ja fiksua keskustelua.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu