Elon Musk ja siirtolaisuus

Sana laiton kun kauhistuttaa Suomessakin Musk käyttää sanaa tarkistamaton, ennakkotarkistamaton, slangilla ei tsekattu siirtolainen. Näitähän on maailma täynnä ja tämä porukka vaeltaa rajojen yli Kimmo Kinnusen sanontaa lainatakseni lintujen lailla. Amerikkaan näitä tulee tuhansia päivittäin ja meno Bidenin(kin) kaudella on ollut hurjaa.

Muskin mukaan jokainen järjissään oleva ihminen vastustaa laitonta massavaellusta. Tämän toteaman jälkeen logiikka meneekin sitten vaikeammaksi. Kun on hankala väittää, että esim. USAn koko demokraattisen puolueen johdosta ei rationaalisia ihmisiä löytyisi. Joten mitä ne hyötyvät kansainvaelluksesta, koska muuten laittaisivat sille stopin? Tähän Muskilla ei ole tarjota kuin pöyristyttäviä salaliittoteorioita siitä, että demokraatit vain haalivat uusia äänestäjiä itselleen piittaamatta mistään muusta.

Suomeahan tämä ei voi koskea. Mogadishun äänestyspisteessäkin varmaan kortteihin kirjoitettiin numero 5ttä, Jussi Halla-ahoa?

Oli miten oli mikään maa ei tätä vaellusta kestä. Saa nähdä miten Amerikan käy. Taikka Suomen kun keväällä rajametsistä saapunee siirtolaisia. Kristallipallot esiin ja ennustamaan!

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000010195613.html

Raja- ja maahantulopolitiikka on noussut presidentinvaaleissa ratkaisevaan asemaan, kirjoittaa HS:n Washingtonin-kirjeenvaihtaja Elina Väntönen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu