Jättiyllätys metsätilastoissa

Taustaa.

”Yksityiset henkilöt omistivat verohallinnon aineiston perusteella vuoden 2016 lopussa yhteensä 344 000 vähintään kahden metsämaahehtaarin metsätilakokonaisuutta. Niiden keskikoko oli 30,5 hehtaaria ja metsänomistajien kokonaismäärä 620 000 henkilöä” (LUKE)

Tässä oli koronaa. Sitten inflaatiota ja Ukrainan sotaa. Joku viisas puhuu Putinin hinnoista. Kaikilla näillä on yhteistä, että ihmisillä on vähemmän rahaa käytettävissä kuin ennen. Jonkun viisaan mielestä tulisi tyytyä kohtaloonsa ja vain köyhtyä, leikata sitä mokkapalaansa pienempiin osiin, kurkata onko lompakossa sittenkin muutakin kuin reikä.

Tästä loistavasta neuvosta huolimatta moni talous on realisoinut varallisuutta muuten jo ihan laskujen maksuun. Kuten myynyt metsää. Yllätys, tätä ei kukaan olisi voinut aavistaa.

Meillä on myös valpas media joka kertoo siitä miten eu – suunnittelee Suomesta reservaattia. Jostain yllättävästä syystä tällaiset puheet ovat innoittaneet myös kotitalouksia myymään metsänsä. Perin merkillistä.

Nyt kun tilanne vain pahenee, inflaatio syvenee jne, metsää tullaan hakkaamaan kuin viimeistä päivää. Vain minä osaan tämän ennustaa, koska olen Einsteinin luokan nero ja ÄOni on 305.

Nyt kiireellä sitten sosialisoimaan Suomen metsät jottei tämä ennusteeni toteudu.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/84ed6d02-0b47-4ae6-b15f-498220b2d328

Analyysi: Jättiyllätys metsätilastoista – tätä hallitus ei voi ohittaa

 

 

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu