”Me tiedämme mikä on teille parasta”

Imperialismi ja kolonialismi tarkoitti aikaa jolloin länsimaat vyöryivät ympäri planeettaa julistamassa arvopohjaamme hyvällä tai pahalla. Yleensä pahalla. Jossain kohtaa sitten havahduttiin siihen ettei ehkä ollutkaan maailman paras idea.

Erehtymättömällä vasurilogiikalla tästä seuraa, että esim. Iranissa ei pidetä länsimaisista arvoista kuten vapaudesta, tasa-arvosta ja sen sellaisesta roskasta. Siellä kansa nauttii elämästään ääri-islamin ikeen alla, koska ne nyt vain ovat tuollaisia, uhreja (suppressed people). Joku voisi tästä vähän närkästyä, kuten videon nainen, koska ihan samoin vasurit tällä kertaa kertovat mitä nyt vaikka iranilaiset ovat (iranilaisille) kun eivät itse tätä ymmärrä.

”Western saviorism is the opposite side of the same coin of white suppremacy”,

(Länsimainen pelastuskompleksi on valkoisen ylivallan toinen puoli)

-oho, eikai

”We knows what’s right for you”

-Hys-hys iranilainen nainen puhut anti-iranialaisia ja islamofobisia juttuja me sen sijaan tiedämme mikä on sinun parhaasi.

”I’m sorry that what we know interferes with what you think. But for the first time in history you are going to have to understand that this is not about you”

(Olen pahoillani, että se mitä me tiedämme häiritsee teidän ajatteluanne. Mutta voisitteko ensimmäisen kerran historiassa ymmärtää, että tässä ei ole kyse teistä)

-Mitäh? Tämä on varmaan joku trumppilainen britti-maga nyt äkkiä takaisin lukemaan faktoja Lähi-idästä, vaikka Gazan terveysministeriön tuoreimpia terveisiä kansanmurhasta …

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu